Get Cloudy

Hé Business Booster!

Extra voordeel dankzij Tineke

Denk jij dat de snelheid van jouw website of training ook wel een boost kan gebruiken? Of heb je technische vragen? Laat hieronder je gegevens achter en ik kom zo snel mogelijk bij je in de lucht. Omdat je via Tineke bij ons terecht komt, ontvang je ook nog eens je eerste maand webhosting gratis!

Hi, ik ben Ralph

Toen ik jaren geleden mijn eerste websites en online trainingen ontwikkelde, kwam ik al snel achter het belang van een snelle en betrouwbare website. Ik was uren bezig met het aanpassen en optimaliseren maar mijn website bleef langzaam en ik verloor letterlijk klanten. 

Met Get Cloudy zorg ik ervoor dat jij als ondernemer zonder zorgen je website kunt laten draaien op een kleinschalige server. Voor technische vragen ben ik daarnaast snel bereikbaar. 

Ik focus op de hosting en de techniek, jij op je business! 

Weten wat ik voor jou kan betekenen of een kennismaking plannen? Neem hieronder contact met me op en ik mail, bel of app je zo snel mogelijk terug!

Waar kan ik je mee helpen?

WordPress Webhosting

Ik zorg ervoor dat je website supersnel en veilig in de cloud draait. Zo kom je hoger in de Google zoekresultaten wat een positieve invloed heeft op je conversies.

WordPress onderhoud

Het onderhouden en oplossen van technische zaken hoeft geen energie-lek meer te zijn. Ik monitor je site of training 24/7 zodat alles veilig blijft. Zo kan er snel woren geschakeld  en we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Je website uitbreiden met een training of community

Wil je je website uitbreiden met een online leeromgeving of community? Ook dan kun je bij mij terecht. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken zodat jouw klanten binnenkort een plek hebben om te leren of elkaar te ontmoeten. 

Andere hulpvragen

Heb je andere vragen over je website of training? Ook dan kun je bij mij terecht. Zo kan ik je helpen met het tegengaan van spam in je mail, het opzetten van een geautomatiseerde e-mailcampagne of SEO vraagstukken.

Contact

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor meer informatie. 


Mooie praatjes

daar houden we niet van, tenzij ze van onze klanten komen natuurlijk. 

tineke-thumbnail
steffi-thumbnail
viltbloemist-thumbnail
annet-redhoney

Een snellere website en geen
omkijken naar updates en
beveiliging?

Get Cloudy!