Over Get Cloudy

Get Cloudy is een jonge onderneming die ervoor zorgt dat jouw website supersnel draait op het betrouwbare Google Cloud platform. Wij regelen de volledige verhuizing, zorgen ervoor dat jouw website daarna optimaal presteert én blijven dit continue monitoren.

Over Ralph

Na jarenlang verschillende commerciële en technische functies te hebben gehad bij grote Nederlandse bedrijven zoals KPN en NS besloot ik in 2023 Get Cloudy op te richten. Naast mijn fulltime banen ben ik altijd bezig geweest met het opzetten van verschillende websites en online leeromgevingen. 

Dit soort sites vergen vaak veel van een hostingprovider en een website bij één van de grote partijen wordt al vaak langzaam omdat de capaciteit soms wel met honderden anderen wordt gedeeld. Toen ik een aantal jaar geleden zelf mijn website naar het Google Cloud Platform verhuisde, werd ik enthousiast van de mogelijkheden en begon ik me hier steeds meer in te verdiepen. Na Google gecertificeerd te zijn, is het tijd om ook andere ondernemers hier mee te helpen. 

En verder? Verder ben ik echt een duizendpoot. Het liefst zie ik zo veel mogelijk van de wereld en spendeer ik een groot deel van de tijd in het buitenland. Ook ben ik gek op spinnen (Rocycle) en ben ik in het bezit van mijn PPL vliegbrevet👨🏽‍✈️ Heb je verder nog vragen aan mij, stuur me gerust een berichtje!

Klaar om jouw website naar de cloud te verhuizen?

Kies een hostingpakket of neem contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven