Google Workspace

 

Alles wat u nodig heeft om werk gedaan te krijgen, nu op één plaats verzameld: maak kennis met Google Workspace
Of u nu thuis, op het werk of in de klas zit, dit is de beste manier om content te maken, te communiceren en samen te werken. Google Workspace (voorheen Google G-Suite) brengt berichten, vergaderingen, documenten en taken naadloos samen, allemaal ontworpen met de bekende Google-beveiliging en uitgevoerd via de efficiëntste wereldwijde cloud. Vertrouwde tools en minder afleiding, dus meer tijd voor het echte werk. 

Wat is Google Workspace?
Google Workspace is een cloudgebaseerd productivity suite waarmee teams vanaf elk apparaat en op elke locatie kunnen communiceren, samenwerken en dingen gedaan kunnen krijgen. Het is makkelijk te configureren, te gebruiken en te beheren, zodat uw bedrijf zich kan richten op de zaken die echt belangrijk zijn.

De belangrijkste reden waarom klanten kiezen voor Google Workspace:

Maak een professionele indruk met Zakelijke e-mail
Maak een professionele indruk en communiceer met e-mailadressen (u@uwbedrijf.com) en een krijg een mailbox met meer dan 30 GB opslagruimte. De gebruiksvriendelijke functies van Gmail helpen u aan uw bedrijf te werken en meer gedaan krijgt. Google Workspace werkt samen met Microsoft Outlook en andere e-mailclients.

Slimme planning met Google Agenda
Plan vergaderingen op de juiste tijdstippen voor iedereen. Plan afspraken snel door de beschikbaarheid van uw collega’s te controleren of door hun agenda’s gelaagd weer te geven in één weergave. Deel alle gegevens van een afspraak of laat alleen zien wanneer u beschikbaar bent. Besteed meer tijd aan uw werk en minder tijd aan de planning met deelbare agenda’s die naadloos kunnen worden geïntegreerd met Gmail, Drive, Contacten, Sites en Meet, zodat u altijd weet wat u te wachten staat.

Beveiligde videovergaderingen voor uw bedrijf met Google Meet
Laat uw team contact houden via een zakelijke oplossing voor videovergaderingen die is gebouwd op basis van de krachtige, beveiligde wereldwijde infrastructuur van Google. Meet-videovergaderingen worden versleuteld tijdens de overdracht en onze reeks standaard ingeschakelde maatregelen tegen misbruik zorgt dat uw vergaderingen veilig blijven. Google Meet is inbegrepen bij Google Workspace en Google Workspace for Education.

Bewaar en deel bestanden in de cloud met Google Drive
Sla uw werkbestanden op in Google Drive en open ze vanaf elk gewenst apparaat. U kunt zelf bepalen hoe bestanden worden gedeeld. Werk in realtime samen.

Toegang vanaf elke locatie en elk apparaat
Controleer uw e-mail, deel bestanden, bewerk documenten, doe mee aan videovergaderingen en meer op uw werk, thuis of onderweg. U kunt verdergaan waar u was gebleven via een computer, tablet of telefoon.

Beheertools op ondernemingsniveau
Robuuste beheerinstellingen bieden u volledige controle over gebruikers, apparaten, beveiliging en meer. Meld u aan via onze link en probeer Google Workspace kosteloos 14 dagen uit. Stuur me een bericht voor een exclusieve korting wanneer u Google Workspace probeert voor uw bedrijf.

Scroll naar boven