WordPress Support Strippenkaart

Jij focust op je bedrijf,
wij op je website

Jij hebt een bedrijf te runnen. Stop daarom met stressen over die aanpassing aan je website die niet lukt, de spam vanuit je contactformulier of die koppeling met Google en laat ons dit overnemen met behulp van onze WordPress Strippenkaart. 

Daarmee krijg je support van je eigen Cloudmaster terwijl jij je focust op de zaken waar je energie uit haalt. Wij regelen het voor je!

Jij bepaalt wat we voor je oppakken!

Zomaar een paar voorbeelden:

De voordelen van onze WordPress strippenkaart:

Transparant

Alle werkzaamheden worden bijgehouden met een transparante tijdregistratie die je op verzoek kunt inzien. Dat betekent dat jij dus precies hoeveel tijd we kwijt zijn aan jouw werkzaamheden.

Grip op je budget

Je hoeft geen offerte te laten maken en bent niet gebonden aan een minimale afname van een uur. Ideaal dus voor kleine klusjes zoals het toevoegen van een contactformulier, het instellen van reCAPTCHA tegen mailspam maar ook het optimaliseren van SEO-zaken.

Lang geldig

Niet zo vaak hulp nodig? Geen probleem! Al onze strippenkaarten zijn tot wel 5 jaar na aanschaf te gebruiken. Bovendien ontvang je van ons een e-mail wanneer je strippenkaart bijna vol is.

Dit zijn onze strippenkaarten

Klein

Lekker laagdrempelig

4 uur
 • € 350 (in plaats van €400)
 • 12,5% korting t.o.v. het uurtarief
 • Afgerond per 10 minuten
 • Contact per e-mail
 • 5 jaar geldig

Medium

Voor nét dat beetje extra

8 uur
 • € 650 (je bespaart €150)
 • 19% korting t.o.v. het uurtarief
 • Afgerond per 5 minuten
 • Contact per e-mail
 • 5 jaar geldig

Groot

Het meest voordelig!

12 uur
 • € 900 (in plaats van €1.200)
 • 25% korting t.o.v. het uurtarief
 • Afgerond per minuut
 • Contact per e-mail
 • 5 jaar geldig

We gaan graag voor je aan de slag!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk (vrijblijvend) contact met je op.

Heb je nog vragen?

Bekijk hieronder onze meestgestelde vragen of neem contact op via het formulier hierboven

Ja, dat klopt! Door vooraf te betalen, worden je verzoeken met prioriteit (zonder offerte) behandeld en heb je altijd toegang tot onze dienstverlening wanneer je die nodig hebt.

De strippenkaart is 5 jaar geldig. Dat betekent dat je de uren gebruikt wanneer het jou uitkomt. Passen de werkzaamheden niet op je WordPress strippenkaart en schaf je geen nieuwe strippenkaart meer aan? Dan wordt de overloop in rekening gebracht op basis van nacalculatie tegen ons normale uurtarief.

Je kunt altijd contact opnemen om het resterende aantal uren te checken. Ook kun je navragen hoe lang een bepaalde klus heeft geduurd. En als je uren bijna op zijn, geven we je per e-mail een seintje.

Je kunt de uren gebruiken voor allerlei klussen. Dat kan technische ondersteuning of probleemoplossing zijn, maar ook het optimaliseren van je website. Of je nu hulp nodig hebt met updates, onderhoud, ontwerp aanpassingen, nieuwe functies toevoegen of SEO bijwerken, de strippenkaart biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt.

Geen zorgen! We rekenen per 1, 5 of 10 min (afhankelijk van je pakket), dus je betaalt alleen voor de tijd die we echt besteden.

Zeker weten! Met een strippenkaart krijg je een mooie korting en betaal je altijd minder in vergelijking met het normale uurtarief:

- 4 uur: €350 (€87,50 per uur) = 12,5% korting

- 8 uur: €650 (€81,25 per uur) = 19% korting

- 12 uur: €900 (€75 per uur) = 25% korting

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Geen probleem! Er zijn geen terugbetalingen, maar omdat de strippenkaart vijf jaar geldig is, kun je je uren altijd later gebruiken.

We houden niet van opscheppen, maar vinden het niet erg als onze klanten dit wel doen 😉

Lees hier een aantal reviews van tevreden klanten.

user4_image
2
user10_image

Nooit meer zelf je updates draaien en klanten verliezen met lange laadtijden?

Scroll naar boven